In Wortegem Petegem stonden we met 161 renners aan de start, al direct vlogen we er hard in.
In de eerste koershelft gebeurde er wel aanvallen maar die werden direct terug gegrepen, ik voelde dat ik wel met goede benen aan het rijden was en dat er iets mogelijk was vandaag. Maar toch laat ik mij weer vangen en ben ik niet mee met de goede aanval. Uiteindelijk kan ik niet meer wegrijden en kom ik aan in het peloton. ik word 51ste of 52ste net na mijn ploegmaat Nico Houtteman (50ste) , de wielerbond heeft dus over mij gekeken in de finishfoto.

(finishfoto)

Herman

2 Comment on “Wielerbond vergeet mij in de uitslag.

  1. is waar Herman , mensen die er waren hebben het ook gezien .
    Noel

  2. Is waar Herman mensen die er waren hebben het ook gezien .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *