Ik startte helemaal vooraan om niet verrast te zijn door de wind, maar er gebeurde niets.
Na 24km was er de Côte de Trieu waar ik vrij goed vooraan zat, direct erna volgde de Hotond waar ik nog steeds goed zat.
Dan kwam de Korte Keer eraan na een afdaling naar Zulzeke, direct erna volgde de Maria Borrestraat (kasseistrook) daar verloor ik heel wat plaatsen maar kon mijn plek net voor de Oude Kwaremont vrij vooraan innemen, na een slechte beklimming van de Oude Kwaremont moest ik achtervolgen! Net voor de Kluisberg kom ik terug aansluiten en kan wat recupereren.
In de plaatselijke ronden laten we ons als ploeg verrassen door 3renners naar de kopgroep van 3 renners te laten rijden.
Dus moeten we achter de feiten aan hollen, wat eerst wat moeilijk bleek te zijn om ons te organiseren.
Toch geven we nog het uiterste om het gat dicht te rijden, maar ja te laat. Een fout wat we niet moeten ontkennen.
Zelf val ik nog plat in de laatste 4km, dus kom ik ietsje na het peloton binnen.

Herman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *