De Menen Classic was niet echt mijn koers van bij de start werd er enorm hard gefietst, en na de driebergenprijs de dag ervoor was ik nog niet gerecupereerd!
Na 60 km aan de rekker te hangen gooi ik dan toch de handdoek in de ring en stap uit de wedstrijd. (dnf)

Nadat ik terug gerecupereerd was op woensdag stond ik aan de start in de kermiskoers in Bever, samen met ploegmaten Tom en Julien.
Een ontsnapping was daar in de eerste 2u niet mogelijk. Tot in de laatste ronde bleef het een compact peloton en leek het op een massasprint uit te draaien maar toch konden nog enkele renners het hazenpad kiezen. ik had in de wedstrijd al teveel krachten verspild door enkele keren te willen mee springen dus werd ik 80ste/125 renners.

Herman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *