De afgelopen dagen heel wat koersen gereden hier een verslagje van mijn laatste 2.
In Bambrugge vlogen we er van bij de start in, we waren van km 2 weggereden tot dat er een vrachtwagen op de baan stond en iedereen weer samen kwam.
Ik recupereerde snel en kon snel weer aanvallen, maar zonder succes we kregen nooit wat ruimte van het peloton.
De laatste 15km spaarde ik mij wat voor nog iets te ondernemen in de laatste 5km.
Op het heuveltje in de laatste ronde van de wedstrijd reden 3 renners weg. Ik voelde dat het gebeurde dus Ik moest iets ondernemen, ik reed ook weg met nog 4 andere nog 4km te gaan.
We komen op 20 meter van de kopgroep maar komen net niet aansluiten, 6de.

In Lede reden we ook na 5km weg maar daar was de koers wel direct gereden, ik voelde mij niet super door dat ik de dag ervoor naar KV Oostende _ Olympique Marseille was gaan kijken en pas om 00:30 thuis was. Had wat last van de rug, maar ja op de tanden bijten als je met mannen als Verraes, Marchand, Van Impe weg bent. ik neem 2 premie’s en wordt 8ste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *