Na een teleurstellend pk door een lekke band op een slecht moment, gisteren tijdens training slecht ten val gekomen.
We gingen gaan trainen in groep en reden per 2, op een gegeven ogenblik was ik niet goed aan het opletten en moest ik uitwijken naar rechts wat normaal geen probleem was. Maar ik moet op iets zijn gereden waar mijn voorwiel zijn eigen leven ging leiden. Ik kwam terecht tegen de zijkant van een geparkeerde auto. Op het eerste zicht kon ik mij nog rechthouden, maar dan stond de spiegel in de weg en reed ik die er los af en viel ik.
Met als gevolg open wonde van 3cm diep en open elleboogbreuk. volgende week vrijdag gaat de gips eraf en kijken we naar de beste oplossing. Ik heb ook nog een foto maar voor de gevoeligen zal ik die er bewust niet opzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *